Testing as a Service

Trebuie să verificați rapid calitatea software-ului dumneavoastră? Echipa noastră vă poate testa platforma la cerere pentru a optimiza dezvoltarea produsului, bugetul dumneavoastră și timpul necesar pentru comercializare. Putem testa pagini, formulare, fluxuri de afaceri și integrări pentru a oferi cea mai bună experiență pentru clienții dumneavoastră.

Viitorul testării e aici

În era digitală actuală, companiile trebuie să adopte soluții digitale pentru a asigura succesul afacerii lor. Odată cu revoluția digitală, platformele software sunt din ce în ce mai utilizate de toate tipurile de dimensiuni de afaceri. 

Propunerea noastră de afaceri

Ca o companie specializată în calitatea produselor software, am conceput un serviciu dedicat care să vă ajute și să vă sprijine afacerea pentru a menține un avantaj competitiv pe piață: Test as a Service. 

Cu acest serviciu, ne ajutăm clienții noștri să:

  • Asigure calitatea produsului

  • Identifice rapid anomaliile produsului

  • Aibă o vedere consolidată a stării aplicatiei în ceea ce privește calitatea

Folosim cea mai recentă tehnologie pentru a optimiza sesiunile de testare.

Ce testăm

Pagini

Verificăm amănunțit elementele paginilor și conținutul platformelor dumneavoastră. Pagini de produs, pagina de pornire și toate paginile critice pentru afacerea dumneavoastră, ne asigurăm că acestea corespund așteptărilor dumneavoastră.

Formulare

Platforma dumneavoastră are formulare de contact, formulare de cumpărare, formulare de comentarii? Ne asigurăm că formularele dumneavoastră își îndeplinesc scopul prevăzut și că orice intenție negativă este tratată în mod corespunzător.

Flux

Fiecare site web are mai multe fluxuri de afaceri, concepute pentru a ajuta proprietarul site-ului să isi gestioneze afacerea. Fie că discutăm despre fluxul de achiziții, fluxul de contact sau fluxul de revizuire a produselor, ne asigurăm că acestea funcționează așa cum este prevăzut.

Test multi-browser

Pe piața de astăzi există mai multe browsere din care clienții pot alege să vă acceseze platforma. Le putem testa pe toate pentru a asigura o experiență constantă a clienților în toate browserele disponibile.

Test multi-dispozitive

Vrei să știi ce arată și cum se comportă platforma ta pe un anumit dispozitiv mobil? Putem testa pe un număr mare de dispozitive, pentru a reduce riscul apariției problemelor de compatibilitate, între diferite dispozitive.

Raport personalizat !

Comunicăm rezultatele muncii noastre într-o manieră transparentă, printr-un raport de implementare. Rezultatele sunt comunicate, după fiecare execuție, într-un format personalizat care se potrivește cel mai bine nevoilor fiecărui client. Pentru clienții care se ocupă de dezvoltare internă, putem extinde domeniul de aplicare al raportului pentru a include o analiză tehnică aprofundată a erorilor întâmpinate, pentru a sprijini mai bine eforturile de reparare.

E-Commerce Use Case

Spinoa promovează super alimente în jurul spirulinei de casă, batoanelor de ciocolată, mierii și spirulinei crocante.

Am testat site-ul lor de comerț electronic într-o abordare Test la cerere.

Check the use case page