Serviciile noastre

Serviciu de Testare Completă

Urmărind metodologia Waterfall sau Agile, asigurăm calitatea software-ului dumneavoastră într-o colaborare pe termen lung. Un termen urgent? Putem aloca resurse în mai puțin de 24 de ore. Inginerii noștri de testare sunt specializați în testarea funcțională, automatizarea testelor și testarea mobilă.

"Testing as a Service"

Aveti nevoie să vă asigurați rapid calitatea produselor dumneavoastră? Echipa noastră vă poate testa aplicațiile web și mobile la cerere, permițându-vă să vă optimizați bugetul de dezvoltare a produsului și timpul necesar pentru lansare. Unele dintre servicii includ testare functionala, testarea de integrare, testarea de performanta, etc..

Software de testare

Partenerul nostru Academia Testarii este partener si integrator de soluții Atlassian și SmartBear. Acest lucru ne permite să oferim o gamă largă de posibile implementari, necesare atat pentru procesul de testare cat si cel de livrare.

Consultanță Testare Software

Experții noștri vă ajută să îmbunătățiți calitatea software-ului dumneavoastră. Audităm organizația, practicile de testare sau echipa,, proiectăm si ajutam la implementare celei mai bune strategii necesare susținerii obiectivelor organizației dumneavoastră. Acoperim livrarea portofoliului de proiecte, instrumente de testare, structura echipei și activități de testare.

Cursuri de testare software

Datorită partenerului nostru Academia Testarii, oferim cursuri de formare si specializare, dezvoltate în jurul practicilor de testare pentru a vă specializa echipa. Subiectele includ: testarea manuală, testarea automata, testarea de parformanta, testarea agilă și pot fi livrate la diferite niveluri de senioritate.

Recrutare

Datorită rețelei noastre mari de experți în domeniu, oferim servicii de recrutare atractive care acoperă diferite niveluri de experienta în zona de testare software. Aceste servicii profesionale sunt livrate personalizat, mapate la nevoile fiecărei organizații.

Suntem orientati catre Calitate

Testarea Funcțională

Testarea Funcțională

Automatizarea testelor de front-end

Automatizarea testelor de front-end

Automatizarea testelor de back-end

Automatizarea testelor de back-end

Test de Performanță

Test de Performanță

Test pe Mobil

Test pe Mobil

Test de Securitate

Test de Securitate

Test de Explorare

Test de Explorare

Teste de Acceptanță

Teste de Acceptanță

Ei au încredere în noi

Colaborări de succes cu creatorii de software care au încredere în Digi Test Lab pentru calitatea software-ului lor

Sunați-ne la +40 745 314 766 sau scrieți-ne e-mail la hi@digitestlab.ro

Recomandările noastre

Experiența noastră în instrumente de testare software

Datorită colaborării noastre cu Academia Testarii, oferim implementarea de instrumente specializate pentru Testarea Software-ului